четвер, 07 серпня 2008 16:20

Соратниця Тимошенко - зразок смаку для жінок-політиків (ФОТО)
5

На відміну від більшості ефектних від природи блондинок, представниця БЮТ Олена Кондратюк явно не стурбована проблемою додавання своєму тонкому волоссю нарочитої пишноти. Її улюблена зачіска - звичайний "хвостик".

Треба сказати, що це досить просте рішення виявилося вельми доречним і стильним. Така зачіска підходить як до ділових костюмів, так і до джинсів - улюбленої форми одягу народного депутата.

Гардероб Олени Кондратюк адекватний і вишуканий. Поєднання доброго смаку і модельної фігури зробило її практично невразливою для критики: вона однаково добре виглядає як в костюмах, так і в джинсах.

Помітно, що Олена Костянтинівна відмінно обізнана про достоїнства своєї фігури, і постійно підкреслює їх обтягуючим одягом: джинсами, топами і гольфами.

Підсумовуючи все сказане, відзначимо, що її манера одягатися може служити зразком для багатьох українських жінок-політиків. Вона вміє виглядати сексуально і, при цьому, досить вишукано.

Те ж саме можна сказати і про її макіяж. Вона віддає перевагу непомітним тілесним відтінкам помад і тіней. Її очі підведені акуратно, але, при цьому, майже непомітно. Нігті народної депутатки доглянуті - проте, виглядають знову-таки непомітно і природно.

За матеріалом: Vip.

Зараз ви читаєте новину «Соратниця Тимошенко - зразок смаку для жінок-політиків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі