понеділок, 28 січня 2008 08:50

Сьогодні Тимошенко їде до Європи

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко 28-29 січня ц.р. відвідає з офіційним візитом європейські інституції у Брюсселі. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Глава уряду 28 січня проведе зустрічі з президентом Європейської комісії Жозе Мануелем Баррозу та головою Європейського парламенту Гансом-Гертом Пьоттерінгом. Цього ж дня Тимошенко виступить перед Комітетом Європарламенту у закордонних справах і проведе зустріч з генеральним секретарем Європейської народної партії Антоніо Лопезом Істурізом.

Програмою візиту заплановано також робочу вечерю прем"єр-міністра України з комісаром з питань енергетики Андрісом Пієбалгсом та координатором ЄС з питань розбудови південних проектів газопроводів Йозісом Йоганесом ван Аартсеном.

Тимошенко проведе 29 січня низку зустрічей. Зокрема, зустрінеться з комісаром з питань зовнішніх зносин та європейської політики сусідства Бенітою Ферреро-Вальднер, з комісаром з питань зовнішньої торгівлі Пітером Мендельсоном і віце-президентом Єврокомісії, комісаром ЄС з питань юстиції, свободи та безпеки Франко Фраттіні.

Заплановано робочий обід з генеральним секретарем Ради міністрів ЄС, високим представником з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Хав"єром Соланою. Прем"єр-міністр України також проведе зустріч з прем"єр-міністром Королівства Бельгія Гі Вергофстадтом.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Тимошенко їде до Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі