четвер, 11 грудня 2008 09:19

Сьогодні Рада підшукає заміну Семенюк

11 грудня на своєму пленарному засіданні Верховна Рада України має намір розглянути кадрові пропозиції уряду, зокрема щодо голови Фонду держмайна, главі Антимонопольного комітету і щодо змін у складі уряду.

"Порядок денний сформований комітетами. Перш за все, це антикризові закони. Завтра (в четвер) обиратимуться судді. Можливо, будуть приведені до присяги члени Вищої ради юстиції України. Уряд запропонує кадрові певні рішення, зміни у складі уряду, Антимонопольному комітеті, Фонді держмайна. Але першими розглядатимуться антикризові закони", - сказав народний депутат від БЮТ Андрій Портнов.

Антикризові законопроекти, відзначив парламентарій, розглядатимуться як урядові, так і депутатські, які пройшли розгляд в парламентських комітетах.

Нагадаємо, в найближчий день Кабінет Міністрів України буде посилений новими людьми, про що вчора, відкриваючи засідання уряду, заявила Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко. Кадрові зміни, за її словами, торкнуться також Фонду держмайна і АМКУ. "Думаю, що в найближчий день ми зможемо підсилити склад уряду новими людьми, які прийдуть працювати в уряд. Я думаю, що в найближчий день ми зможемо до керівництва привести і Фонд держмайна, і Антимонопольний комітет", - сказала Прем"єр, повідомляє ЛІга.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Рада підшукає заміну Семенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі