понеділок, 16 червня 2008 10:57

Сьогодні до України прибуває делегація НАТО

Генеральний секретар НАТО Яап де Хооп Схеффер разом з делегацією Північноатлантичного альянсу прибуває сьогодні в Україну. Про це повідомляє "Німецька хвиля". Як вважають експерти, в ході дводенних переговорів ітиметься, зокрема, про розбіжності між президентом України Віктором Ющенком та прем"єр-міністром Юлією Тимошенко в питанні виконання Плану дій Україна-НАТО.

Офіційною метою візиту генсека НАТО та делегації Північноатлантичного альянсу є оцінка виконання Україною Плану дій Україна-НАТО, а також засідання комісії Україна-НАТО. Програмою візиту передбачені зустрічі керівництва Північноатлантичного альянсу з президентом, прем"єр-міністром та головою Верховної Ради України. Директор Міжнародного інституту демократій Сергій Таран заявив, що європейцям надзвичайно важко зрозуміти, чому конфлікт усередині правлячої коаліції загострюється більше, ніж конфлікт між владою та опозицією. На думку експерта, гості з Брюсселя використають ці зустрічі для того, аби наголосити на неприпустимості відкритої ворожнечі між першими особами держави, якщо вони прагнуть позитивної відповіді на своє прохання про приєднання України до Плану дій з набуття членства в Альянсі, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні до України прибуває делегація НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі