пʼятниця, 01 лютого 2008 08:46

Сьогодні Богатирьова візьметься за "Нафтогаз"

Рада національної безпеки й оборони на своєму засіданні в п"ятницю розгляне стабілізацію фінансового стану Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

Згідно із повідомленням, початок засідання заплановано на 14:30.

РНБО також розгляне питання, пов"язані з безпекою ядерної енергетики держави, стан виконання рішення ради про заходи щодо попередження й нейтралізації загроз нацбезопасності в сфері адміністрування податку на додану вартість.

9 січня Кабінет Міністрів створив міжвідомчу комісію з питань перевірки фінансово-господарської діяльності "Нафтогазу України". Головою комісії призначено першого віце-прем"єр-міністра Олександра Турчинова.

Голова правління "Нафтогазу Україна" Олег Дубина раніше заявляв про збитки компанії в розмірі 5 млрд. гривень за підсумками 2007 року.

Мінтопенерго планує завершити аналіз фінансового стану "Нафтогазу Україна" до лютого 2008 року.

"Нафтогаз України" - монополіст із транспортування газу з транзитних газопроводів, монополіст з транспортування нафти нафтопроводами, а також найбільший добувач і продавець газу й найбільшим добувач нафти в Україні, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Богатирьова візьметься за "Нафтогаз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі