середа, 02 квітня 2008 08:36

Сьогодні Яценюк їде до Москви, а Ющенко завтра - в Бухарест

Президент України Віктор Ющенко 3-4 квітня здійснить робочий візит до Румунії.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Головна мета візиту Ющенка до Румунії - участь в саміті НАТО в Бухаресті.

Заплановано, що 4 квітня на саміті НАТО главал держави візьме участь в засіданні комісії УКРАЇНА-НАТО, на якому розглядатиметься заявка України на приєднання до Плану дій щодо членства в Альянсі.

Крім того, в рамках візиту відбудеться низка зустрічей Президента України з лідерами європейських держав.

Зокрема, Ющенко проведе зустрічі з прем"єр-міністром Королівства Нідерланди Яном Петером Балкененде і прем"єр-міністром Норвегії Йєнсом Столтенбергом.

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк 2-3 квітня відвідає з офіційним візитом Російську Федерацію.

Як повідомили в прес-службі Верховної Ради України, програмою візиту заплановані зустрічі спікера українського парламенту з головою Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації Сергієм Міроновим і з головою Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації Борисом Гризловим.

Яценюк візьме участь в роботі тридцятого пленарного засідання Міжпарламентської Асамблеї держав - учасниць СНД.

Заплановані зустрічі Голови Верховної Ради України з головою Палати Представників Національних Зборів Республіки Білорусь Вадимом Поповим, з головою Парламенту Республіки Молдова Маріаном Лупу, з головою Міллі Меджлісу Азербайджанської Республіки Асадовим Октай Сабір огли, з головою Парламентської Асамблеї Ради Європи Луісом Марія де Пуч, з головою ПА ОБСЄ Йораном Леннмаркером.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Яценюк їде до Москви, а Ющенко завтра - в Бухарест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі