Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2007 18:12

Соціалісти звинувачують БЮТ у підкупі

Народний депутат від СПУ Василь Сільченко має намір звернутися до президента Віктора Ющенка з відкритим листом, аби привернути увагу до фактів масового підкупу студентів з боку БЮТ. Про це Сільченко повідомив у п"ятницю на прес-конференції в УНІАН.

Перший секретар Київського обкому СПУ продемонстрував звернення студентів Білоцерківського Аграрного університету, "який просить захистити їх від погроз і шантажу з боку БЮТ".

За словами Сільченка, студентам була обіцяна фінансова підтримка за збір голосів на користь БЮТ - від 50 до 150 грн.

Однак, стверджує він, після виборів з ними ніхто не розрахувався, а тим, хто настирливо намагався зустрітися з представниками БЮТ і одержати обіцяні гроші, почали погрожувати, залякувати їх самих і членів сімей.

Разом з тим Сільченко відзначив, що не володіє юридичним підтвердженням того, що технологія підкупу виборців здійснювалась безпосередньо БЮТ, а не якоюсь іншою силою від імені БЮТ.

"Я маю у своєму розпорядженні заяви громадян, які вказують на БЮТ", - уточнив представник СПУ.

Сільченко спростував твердження, що обнародування даної інформації є технологією СПУ і партій коаліції з перерахунку голосів, одержаних на дострокових виборах-2007.

"Для нас головним є моральний аспект даної проблеми. Ми хочемо розголосити зібрані факти і звернути увагу громадськості і політиків на те, що виборчі кампанії необхідно проводити чесно і демократично, а не скуповувати голоси. Тут більшою мірою питання моралі, а не політики", - наголосив він, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Соціалісти звинувачують БЮТ у підкупі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути