середа, 24 квітня 2019 07:36

Соболєв створює нову партію

Соболєв створює нову партію
Народний депутат України Єгор Соболєв вирішив створити нову партію. Фото - Взгляд

Народний депутат України Єгор Соболєв вирішив створити нову партію.

Однодумців закликав долучатися до створення політсили. Про це він оголосив у відеозверненні, оприлюдненому у Facebook.

"Починаю робити політичну партію, яка за Україну і проти корупції одночасно. Це мій головний висновок з голосування України в неділю", – заявив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман створює нову політичну силу

Соболєв зазначив, що підтримував усі добрі ініціативи президента Петра Порошенка і протидіяв йому, коли вважав, що він зраджував національним інтересам. Так само депутат ставитиметься до рішень новообраного президента Володимира Зеленського.

"Але я не хочу залишати нашим дітям завдання перемогти топ-корупцію, утвердити правосуддя, дійти до економічного піднесення та перемогти у війні за незалежність. Цього неможливо досягти, поки ми не приведемо до влади людей, які будуть і принциповими, і ефективними. Я вже розпочав пошук таких", – заявив депутат.

Народні депутати Єгор Соболєв і Семен Семенченко оголосили про вихід із партії "Самопоміч". Депутати повідомили про своє рішення на засіданні фракції "Самопомочі". Соболєв уже підписав відповідну заяву. Семенченко оголосив про намір зробити це найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Соболєв створює нову партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі