субота, 06 грудня 2008 14:04

Щоб перемогти на виборах, треба стати безпартійним

Більшість переможців на місцевих виборах, котрі відбулися 30 листопада в 138 населених пунктах України, є безпартійними.

Про це повідомило "Дзеркалу тижня" джерело в Центральній виборчій комісії.

Зокрема, 91 кандидат з числа тих, котрі перемогли на місцевих виборах, є безпартійним, 16 — члени Партії регіонів, 11 — члени Блоку Юлії Тимошенко.

При цьому в ході виборчих кампаній навіть ті кандидати, котрі належать до певної партії, вважали за краще не демонструвати свою політичну приналежність. З 137 переможців місцевих виборів 113 висувалися самостійно.

Джерело також зазначило, що однією з головних причин відсутності офіційних результатів місцевих виборів, ймовірно, є небажання тервиборчкомів передавати результати в ЦВК до отримання всього належного фінансування.

За даними джерела, багато тервиборчкомів так і не отримали всієї суми, призначеної для проведення місцевих виборів.

Вірогідною причиною затримки результатів місцевих виборів називають побоювання співробітників тервиборчкомів, що у разі передачі даних в ЦВК і завершення офіційної процедури виборів, залишки засобів в регіонах так і не будуть отримані, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Щоб перемогти на виборах, треба стати безпартійним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі