неділя, 05 квітня 2020 14:21

Що у Сівохи на язиці - у влади в голові. Журналіст Цимбалюк попередив, чим загрожує пацифізм щодо ворога

Що у Сівохи на язиці - у влади в голові. Журналіст Цимбалюк попередив, чим загрожує пацифізм щодо ворога
Українцям після виборів просувають тези кремлівської пропаганди про "мир", каже Роман Цимбалюк. Фото: radiosvoboda.org

Пацифізм, який нав'язують після виборів, у питанні окупованих Росією територій, може призвести до повної поразки у війні з ворогом.

Про це сказав український журналіст Роман Цимбалюк.

"Трагедія, що частина української політичної еліти, з якихось незрозумілих мені причин, торгують найголовнішим - самою країною і питаннями безпеки. Всі ці історії з Мінськом.

Після завершення виборів якось проросла головна думка російської пропаганди. Почали так багато і обтічно говорити всередині країни про те, що у нас "внутрішній конфлікт", а не російське військове вторгнення і окупація. При тому, що на Донбасі люди у військовій російській формі і там російські прапори. Але чомусь ця тема дискутується.

Напевно найяскравіший момент це те, що Сівохо озвучував. А Сівохо хоч з КВНу, але очевидно, що ці думки знаходять розуміння на більш високих посадах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятаємо: імена усіх воїнів, які загинули на Донбасі у березні

Другий момент. Ось ця теза про те, що "була партія війни, а зараз ніби як партія миру, потрібно тільки припинити стріляти". Ось цей ось пацифізм, який пропагують в українському суспільстві, це все веде до того, що якщо так буде продовжуватися, то над Києвом буде російський прапор. При тому, якщо врахувати, що українські ЗМІ багато в чому належать комерційним структурам, які від окупації постраждали дуже і дуже сильно. У Криму і на Донбасі віджали активи у всіх українських найвпливовіших людей.

Чому в цьому питанні безпеки немає політичного консенсусу, просто дивно. Це говорить про те, що немає почуття самозбереження. А людина без страху і почуття самозбереження схильна до дій, які ведуть до її загибелі. Ось це напружує", - сказав Роман Цимбалюк в ефірі YouTube блогеру Сергію Іванову.

Раніше ЗМІ повідомляли, що в Мінську керівник Офісу президента Андрій Єрмак і експрезидент Леонід Кучма погодили створення консультативної ради з російськими колаборантами на Донбасі, а агресор Росія у статусі гаранта-спостерігача опинилася нарівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ.

60 народних депутатів від "Слуги народу" звернулися до президента Володимира Зеленського і нагадали, що в ОРДЛО діють окупаційні органи Російської Федерації.

"Усі переговори щодо припинення збройної агресії повинні вестись винятково з Російською Федерацією та її представниками.

Реалізація на практиці оприлюдненого українськими ЗМІ положення про згадану консультативну раду закладає основу для того, щоб поставити під сумнів закріплену в законодавстві України позицію нашої держави про те, що на сході країни відбувається збройна агресія з боку Російської Федерації, яка тимчасово окупувала Автономну Республіку Крим, місто Севастополь та території в Донецькій і Луганській областях.

Такий підхід може поставити під сумнів продовження санкцій наших західних партнерів", - йдеться в заяві.

Зараз ви читаєте новину «Що у Сівохи на язиці - у влади в голові. Журналіст Цимбалюк попередив, чим загрожує пацифізм щодо ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі