пʼятниця, 14 лютого 2020 13:26

Що означає для Зеленського таємна поїздка в Оман

Що означає для Зеленського таємна поїздка в Оман
Що означає зустріч Зеленського в Омані з представником Кремля. Фото: Уніан

Сподіваємося, що зустріч Зеленського в Омані з представниками Кремля й усі докази - співпадіння. Поки не маємо достатньо цих доказів і що зустріч справді відбулася. Якщо у "Схем" є більше конкретної інформації, то варто було б її видати, радить політтехнолог Олексій Голобуцький.

"Якщо зустріч відбулася, то це неприпустимо. Виходить, найвищий посадовець України, який є символом державності, говорив із Патрушевим, що займає не найвищу посаду і не вирішує глобальних питань. Тем для російсько-українських переговорів безліч. Говорити могли про газ, Донбас, Крим, - відповідає на питання, про що міг Зеленський домовлятися. - З точки зору противників Зеленського, новину розбурхуватимуть, може ставати темою розслідувань, але електоральній тенденції не шкодить. Для тих, хто його не підтримує, - це не новина. Тим, хто його підтримує, казав, що заради миру хоч із чортом готовий зустрічатися. Хоча Патрушев точно не той найбільший чорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДБР має розслідувати інформацію про поїздку Зеленського в Оман

Щодо реакції західних партнерів, то після оприлюднення тез телефонної розмови Зеленського і Трампа, затягнутим визнанням збиття літака в Ірані, вони вже зрозуміли, що з Зеленським не варто мати справ. Він далі перебуває у виборчій кампанії. Хоче подобатись великій кількості людей. А це не пов'язано з питанням нацбезпеки чи міжнародних відносин.

За даними журналістів, Патрушев прилетів в Оман із Москви вночі 8 січня чартерним літаком із бортовим номером 9H-VJN. Ввечері того ж дня тим же бортом скористався Зеленський, щоб повернутися до Києва. Президент прилетів майже через 19 годин після того, як в ОП повідомили про його термінове повернення з Оману.

Зараз ви читаєте новину «Що означає для Зеленського таємна поїздка в Оман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі