пʼятниця, 28 лютого 2020 22:17

Що буде з урядом Гончарука. Озвучили версію

Що буде з урядом Гончарука. Озвучили версію
Підсиленням Гончарука Зеленський підсилює себе, каже експерт.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук може залишитися на посаді.

Про це сказав директор інформаційної агенції "Інтерфакс-Україна" Олександр Мартиненко.

"Не очікую, що буде зміна прем'єра. Він (Гончарук. - Gazeta.ua) спокійно може залишитися. Думаю, що з'явиться два додаткових віцепремєра. Це можуть бути нові люди, з досвідом. Можливо йтиметься про (зміну. - Gazeta.ua) міністра оборони і закордонних справ", - сказав Мартиненко в ефірі Skrypin.ua

Підсиленням Гончарука президент Володимир Зеленський підсилює себе, каже політичний оглядач Леонід Швець.

"Ситуація така. Ще раніше, у 2020 рік, тепер у весну треба входити посиленим, а не послабленим. Уряд Гончарука не додає, він віднімає. Тому рішення, коли його підсилюють, це підсилення власне самого Зеленського, він цього потребує. Це перше.

Друге. Від періоду "курсу молодого бійця" (про це свідчать рейтинги) Зеленському треба переходити далі. Від нього очікують рішучих президентських дій", - сказав Леонід Швець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гончарук спростував чутки про відставку і розповів про Тігіпка

Президент Володимир Зеленський скликає на 4 березня позачергове засідання Верховної Ради.

Зеленський просить включити до порядку денного засідання питання про розгляд декількох проектів законів, щодо Кабінету міністрів та заслухати звіт про діяльність правоохоронних органів.

Зараз ви читаєте новину «Що буде з урядом Гончарука. Озвучили версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі