субота, 04 січня 2014 02:12

СНА б'є на сполох: силовики мають намір підставити політв'язнів

СНА б'є на сполох: силовики мають намір підставити політв'язнів
"Васильківські терористи". Фото: kvp.in.ua

Соціал-національна асамблея (СНА) заявила, що силовики готують проти її активістів, а також ув'язнених "васильківських терористів" численні провокації.

Зокрема, як розповіли Gazeta.ua у СНА, у Службі безпеки України планують розпочати широку кампанію щодо дискредитації політв'язнів та активістів організації.

"Про це нам стало відомо з найближчого оточення Крикунова (свідка у справі "васильківських терористів" - ред.)", - зазначили соціал-націоналісти.

За їхніми словами, при підтримці СБУ планується поширити неправдиву інформацію про діяльність підсудних у васильківській справі до їхнього арешту у місті Василькові Київської області та інформацію про їхнє особисте життя, яка "на думку провокаторів має їх дискредитувати".

"Дії СБУ та її "шісток" на зразок Крикунова, перш за все, направлені на те, щоб позбавити підсудних підтримки опозиційних політичних партій, у першу чергу ВО "Свобода" та ВО "Батьківщина", а також народних депутатів України, які вже 2,5 роки підтримують ув'язнених патріотів", - пояснили активісти.

Соціал-національна асамблея закликала не реагувати на перекручену та упереджену інформацію про політв'язнів, яка, за її інформацією, може бути розповсюджена з анонімних або фейкових джерел.

Нагадаємо, 26 серпня 2011 року Солом'янський райсуд Києва заарештував депутатів Васильківської міськради Сергія Бевза та Ігоря Мосійчука, а також активіста Володимира Шпару, яких звинуватили у підготовці теракту, який нібито полягав у підриві пам'ятника Леніну в місті Бориспіль. З тих пір всі троє перебувають за ґратами, й над ними триває суд.

Зараз ви читаєте новину «СНА б'є на сполох: силовики мають намір підставити політв'язнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі