неділя, 10 вересня 2017 19:48

Сміх Порошенка, обійми і цукерки - як депутати провели тиждень в Раді
20

Нардеп Ігор Луценко оцінює костюм свого колеги Володимира Парасюка
Фото: facebook.com/oleg.fedonyuk
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман з нардепами
Нардеп Надія Савченко з екс-міністром фінансів Віктором Пинезинком
Емоційний Сергій Пашинський
Дисидент, колишній політв'язень Мустафа Джемілєв

У вівторок, 5 вересня, Верховна Рада відкрила сьому сесію. Після канікул депутати провели перший тиждень під куполом парламенту.

Gazeta.ua пропонує найцікавіші фото з мереж із сесійної зали.

У перший день на роботу прийшли 375 народних депутатів із 423.

У приміщенні Верховної Ради провели ремонт і реставрацію. На роботи витратили близько 3,5 млн грн. Підлогу в холі встелили ковроліном за 200 тис. грн.

Парламентарії тричі збиралися у залі засідань і встигнули підтримати закон про "Освіту", який започатковує реформу освіти в Україні.

У четвер перед парламентаріями виступив президент Петро Порошенко. Заявив, що якщо депутати і скасують недоторканність, то вона запрацює для Ради нового скликання. В цей час із зали пролунав сміх. Порошенко теж засміявся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий політичний сезон: свіжий прогноз від політолога Фесенка

Восени Верховна Рада має прийняти медичну й пенсійну реформи, електронні довірчі послуги, міжнародні стандарти фінансової звітності. До кінця вересня президент Петро Порошенко внесе до парламенту кандидатуру на посаду голови Нацбанку. Також депутати повинні розглянути закон про реінтеграцію Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Сміх Порошенка, обійми і цукерки - як депутати провели тиждень в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі