середа, 31 березня 2021 10:42

"Слуги народу" поїхали розбиратися з підрахунком голосів на Івано-Франківщині

"Слуги народу" поїхали розбиратися з підрахунком голосів на Івано-Франківщині
Про поїздку на Івано-Франківщину повідомили в пресслужбі "Слуги народу". Фото: пресслужба "СН"

"Слуга народу" виїхала на Івано-Франківщину. Народні депутати розбиратимуться з ситуацією з обробкою протоколів на довиборах у 87 окрузі. Від політсили там балотується Василь Вірастюк.

Про це пресслужба партії повідомила на офіційному сайті.

Голосування відбулося 28 березня, проте станом на 31 березня підрахунок голосів не закінчили. Обробили лише 67% протоколів.

У вівторок дев'ять членів окружної комісії з колишнім головою Русланом Кашніковим не прийшли на засідання, повідомляє "ОПОРА".

Під час виборів спостерігачі зафіксували безліч порушень на дільницях. Група нардепів від "СН" на чолі з керівником фракції Давидом Арахамією вирушила до Львова, а звідти - в Івано-Франківськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори на Франківщині: Кошулинський вимагає не визнавати результатів

"Слуга народу" вбачає в цьому можливий зрив або перешкоджання виборчому процесу певними політичними опонентами. Саме тому народні депутати повинні захистити право громадян на вільний вибір своїх представників у Верховній Раді", - написали у пресслужбі партії.

28 березня відбулися проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №50 на Донеччині та №87 на Івано-Франківщині.

В Івано-Франківській області спостерігачі зафіксували, як виборцям після голосування роздавали по 500 грн.

За даними ЦВК, після підрахунку 67,52% голосів лідирують: Василь Вірастюк ("Слуга народу") — 31,30% голосів, Руслан Кошулинський, (ВО "Свобода") — 28,88%, Олександр Шевченко ("За майбутнє") — 28,73%.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги народу" поїхали розбиратися з підрахунком голосів на Івано-Франківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі