четвер, 22 квітня 2021 23:26

"Слуги народу" на засіданні фракції обговорили поведінку Шевченка і Тищенка: розглядають виключення

"Слуги народу" на засіданні фракції обговорили поведінку Шевченка і Тищенка: розглядають виключення
Відбулося засідання "Слуг народу": що вирішили? Фото: Українська правда

У фракції "Слуга народу" народні депутати під час засідання заслухали Євгена Шевченка та Миколу Тищенка.

Партія не делегувала Шевченка проводити переговори з білоруським диктатором Олександром Лукашенком. Остаточне рішення щодо Миколи Тищенка, який влаштував для своєї дружини вечірку на честь її дня народження в умовах карантину в Києві партія ухвалить згодом, повідомляє пресслужба "Слуги народу".

На засіданні фракції ухвалили рішення проголосувати шляхом збору підписів і вирішити, чи залишиться Шевченко у фракції.

Шевченко під час фракції просив виключити його, оскільки "вважає своє перебування там марним". Депутат вважає, що підписів буде недостатньо для його виключення, написав у своєму Telegram-каналі "Слуга народу" Андрій Холодов.

"Поки черга дійшла до Тищенка, багато хто розійшовся. Пояснював. Казав, що йому складно перейти від формату життя "звичайної людини" до формату "політика". Сказав, що штраф заплатить. Давид Арахамія з цим погодився", - повідомив Холодов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги народу" збирають фракцію

Микола Тищенко порушив карантин, влаштувавши вечірку на честь дня народження дружини Алли Барановської. Святкування відбувалось у зоні готелю Fairmont Gold Lounge. Євген Шевченко в Мінську зустрічався з Олександром Лукашенком.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги народу" на засіданні фракції обговорили поведінку Шевченка і Тищенка: розглядають виключення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі