четвер, 02 квітня 2020 15:11

"Слуги" хочуть зустрічі з Зеленським - ЗМІ

"Слуги" хочуть зустрічі з Зеленським - ЗМІ
За словами нардепів, вони не розуміють, що відбувається, і хочуть знати, якою є позиція президента. Фото: РБК-Україна

Депутати від партії "Слуга народу" хочуть просити президента Володимира Зеленського про зустріч.

Таку ініціативу виявили через скандальні "плівки" з братом голови Офісу президента Андрія Єрмака, пише "Українська правда".

"У фракції у внутрішніх чатах зараз обговорюють, що треба просити президента про зустріч із фракцією через відео з братом Єрмака. Уже зрозуміло, що відео є більше. І ця історія просто так не закінчиться. Поки що є час по реакції тільки через те, що людей цікавить коронавірус. Ми навіть не можемо оцінити ризики, чим це все закінчиться для команди", - розповів співрозмовник видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плівки Єрмака: до "слуги" приїхала СБУ

За словами нардепів, вони не розуміють, що відбувається, і хочуть знати, якою є позиція президента.

Депутати уже з цього питання зверталися до Єрмака – щоб і він сам пояснив, що відбувається, і щоб допоміг організувати зустріч із Зеленським, але глава ОПУ на це нібито не відгукнувся.

Коли ця зустріч може бути й у якому форматі, наразі не зрозуміло.

Народні депутати від "Слуги народу" звернулися до Офісу генерального прокурора, Державного бюро розслідувань, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ з вимогою насамперед розслідувати суть оприлюднених записів із братом керівника Офісу президента Денисом Єрмаком.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" хочуть зустрічі з Зеленським - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі