четвер, 29 квітня 2021 12:48

"Слуги" другий тиждень тягнуть із "любителем" диктатора Лукашенка і вечіркою Тищенка

"Слуги" другий тиждень тягнуть із "любителем" диктатора Лукашенка і вечіркою Тищенка
У Мінську "слуга" Шевченко вихваляв Лукашенка. Фото: Пресслужба Лукашенка

У "Слузі народу" понад 150 народних депутатів підтримують виключення Євгенія Шевченка з фракції. Той минулого тижня їздив до самопроголошеного президента Білорусі, диктатора Олександра Лукашенка.

"Станом на вчора було 154 підписи зі 172 необхідних. Я думаю, що на 1 травня зробимо йому "подарунок", сказав голова фракції Давид Арахамія, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Думки депутатів про виключення Шевченка з'ясовують у чаті фракції.

Арахамія також розповів, що 10 травня відбудеться засідання політичної ради партії, на якому заслухають депутата Миколу Тищенка, який у період посиленого карантину влаштував вечірку в готелі в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук "взув" одіозного Шевченка і розкритикував беззубість "Слуги народу"

Євгеній Шевченко зустрічався з Лукашенком в Мінську 20 квітня. Позаторік "слуга народу" на кремлівському телеканалі розповідав про "радикально настроенных националистов". У лютому цього року він їздив на збори до самопроголошеного президента Білорусі.

18 квітня Микола Тищенко влаштував вечірку на честь дня народження дружини Алли Барановської. Святкування відбувалось у зоні готелю Fairmont Gold Lounge, повідомили журналісти програми "Схеми: корупція в деталях". На вечірці був голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

Тищенко є кумом керівника Офіса президента Андрія Єрмака.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" другий тиждень тягнуть із "любителем" диктатора Лукашенка і вечіркою Тищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі