субота, 19 вересня 2020 14:02

"Слугам народу" вигідно програти вибори - Арахамія

"Слугам народу" вигідно програти вибори - Арахамія
Давид Арахамія вважає, що програш на місцевих виборах буде корисним для правлячої партії.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що правлячій партії вигідніше програти на місцевих виборах. Бо в такому разі відповідальність за те, що відбувається на місцях там буде не на них.

Про це він сказав в етері телеканалу Україна 24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатка Європарламенту пригрозила Арахамії скасуванням безвізу

"Отримати меншу частку в місцевих радах для нас вигідніше. Тому що весь негатив з приводу поганих міст, поганих доріг, брудних вулиць, непрацюючих колекторів, ліфтів і так далі - нема на нас. Не ми ж рулимо містом", - сказав Арахамія.

Серед виборців, які визначилися і планують узяти участь у голосуванні на місцевих виборах, 16% підтримують партію "Слуга народу". Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" з 12 до 15 вересня.ОПЗЖ - 11,9%, "Європейська солідарність" - 11,3%, "Батьківщина" - 8,2%, "За майбутнє" - 5,8%".Радикальна партія - 4,7%, УДАР - 3,7%, ВО "Свобода" - 3,3%, партія Шарія - 2,8%, "Голос" - 2,2%, "Пропозиція" і "Перемога Пальчевського" - по 2,1%, "Наш край" - 2%, "Сила і честь" - 1,5%, "Самопоміч" - 1,2%.

Зараз ви читаєте новину «"Слугам народу" вигідно програти вибори - Арахамія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі