понеділок, 20 вересня 2021 10:20

"Слуга" сказав, кого з міністрів не поженуть

"Слуга" сказав, кого з міністрів не поженуть
Малюська на посаді міністра юстиції - з серпня 2019 року. Фото: Facebook-сторінка

Міністра юстиції Дениса Малюську не звільнятимуть. Про це сказав народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Можу надати цікаву інсайдерську інформацію. Багато кажуть про те, що міністр юстиції буде йти у відставку і генеральний прокурор. Це не відповідає дійсності. На сьогоднішній день ніхто з цих високопосадовців не буде лишати свої посади. У Венедіктової величезна підтримка всередині фракції.

Те ж саме по міністру юстиції. Питання взяте на паузу. Зараз не буде йти мова про відставку пана Малюськи. Він залишається на своїй посаді і буде працювати", - розповів Качура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це реально" - Арахамія про відставку Разумкова

Також сумнівно, що під час бюджетного процесу мінятимуть міністра фінансів Сергія Марченка, зі слів депутата.

Щодо законопроєкту про олігархів, то на засіданні фракції "СН" обговорюватимуть, за якою процедурою "будуть його голосувати".

Також нардеп повідомив, що правоохоронний комітет може очолити Сергій Іонушас. Його кандидатуру розглядатимуть на фракції.

Фракція "Слуга народу" у Верховній Раді збереться на засідання в понеділок увечері.

Раніше ЗМІ повідомляли про п'ятьох міністрів, яких можуть звільнити, серед яких називали Малюську.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" сказав, кого з міністрів не поженуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі