субота, 28 березня 2020 11:55

"Слуга" про Сівоху: "Людина не розуміє, що відбувається в країні"

"Слуга" про Сівоху: "Людина не розуміє, що відбувається в країні"
Сівоху треба звільняти, кажуть у президентській політсилі. Фото: Макс Требухов, LB.ua

Скандального радника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергія Сівоху треба звільнити.

Про це сказав народний депутат від "Слуги народу" Єгор Чернєв. Він розкритикував заяви Сівохи про "внутрішній конфлікт".

"Сівохо в одному реченні поєднав дві абсолютно недержавницькі позиції щодо "внутрішнього конфлікту" і нібито того, що нас "з внутрішнім конфліктом не можуть взяти до НАТО".

Жоден документ НАТО не містить інформації чи посилання про те, що країна, де тривають військові дії, не може стати членом Альянсу. Більше того, навіть генсек НАТО постійно наголошує на тому, що єдиною перепоною на шляху до членства в Альянсі для України є швидкість проведення реформ.

Кожного року ми виконуємо національні програми під егідою комісії Україна-НАТО. Там дуже багато вимог. Саме їх виконання і проведення реформ є запорукою нашого членства в НАТО, але аж ніяк не "внутрішні військові конфлікти", про які каже Сергій Сівохо, які внутрішніми насправді не є", - сказав "слуга народу" в інтерв'ю "Сьогодні"

"Людина, яка не розуміє, що відбувається в країні, не може представляти ані РНБО, ані будь-який інший орган державної влади", - додав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський окупант гатить на Донбасі з артилерії

Радник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Сівохо з'явився на телеканалі "112 Україна", пов'язаному з кумом президента Росії Віктором Медведчуком. Там разом із нагородженим орденом від Путіна музикантом Олегом Карамазовим брав участь у телемарафоні.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" про Сівоху: "Людина не розуміє, що відбувається в країні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі