середа, 27 жовтня 2021 18:48

"Слуга народу" зазнає серйозних втрат, якщо її ставленик Терехов програє в Харкові - експерт

"Слуга народу" зазнає серйозних втрат, якщо її ставленик Терехов програє в Харкові - експерт
Вибори можуть бути брудними, каже Бала. Фото: Facebook

На виборах міського голови Харкова центральна влада робить ставку на в.о. мера Ігоря Терехова, проте є велика ймовірність його поразки, що обернеться для "Слуги народу" серйозними іміджевими втратами

Про це заявив політичний експерт Віталій Бала, повідомляє УНН

За словами Бали, швидше за все, вибори мера пройдуть у два тури, а за крісло змагатимуться нинішній в.о. мера Харкова Ігор Терехов і колишній харківський міський голова і губернатор Харківщини Михайло Добкін.

"Якщо буде другий тур, то ймовірність перемоги Добкіна набагато більша, ніж Терехова. До слова, нагадаю, що кілька місяців тому Михайла Добкіна називали ймовірним переможцем у виборах", - сказав Бала.

Втім, центральна влада зробила ставку на перемогу Ігоря Терехова, каже політолог. Програш Терехова обернеться для "Слуг народу" серйозними іміджевими втратами, додав він.

"Отже, влада може піти ва-банк. Вибори можуть бути дуже брудними і такими, які будуть далекі від того, що ми називаємо виборами", - додав експерт.

Бала також зазначив, що новому меру належить налагодити співпрацю з міською радою. В іншому разі меру буде складно відстоювати потрібні для міста рішення і спілкуватися з депутатами, резюмував політолог.

Нагадаємо, вибори мера Харкова пройдуть найближчої неділі, 31 жовтня. Якщо буде необхідний другий тур виборів, то він може бути призначений на 21 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" зазнає серйозних втрат, якщо її ставленик Терехов програє в Харкові - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі