субота, 03 серпня 2019 14:10

"Слуга народу" визначилася з кандидатом на голову Верховної Ради

"Слуга народу" визначилася з кандидатом на голову Верховної Ради
Дмитро Разумков очолює партію "Слуга народу". Фото: InfoResist

Партія "Слуга народу" буде пропонувати свого голову Дмитра Разумкова на посаду голови Верховної Ради.

Про це сказав сам Разумков, спілкуючись із журналістами у Трускавці, де проходить навчання майбутніх народних депутатів президентської політсили.

"У рамках внутрішньопартійної дискусії, яка відбувалася протягом цих днів, були озвучені кадрові пропозиції щодо майбутніх посад, які буде пропонувати партія "Слуга народу" у Верховній Раді... На сьогоднішній день партія буде пропонувати мене в якості кандидата на посаду голови Верховної Ради... На посаду першого віце-спікера буде пропонувати Руслана Стефанчука", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я зауваження зробила, а він мене послав. Може, то депутат був?" - про що говорять у Трускавці

21 липня в Україні відбулися дострокові вибори до Верховної Ради. Разом із мажоритарниками "Слуга народу" отримала 254 місця у новому парламенті. Там уже заявили, що коаліція є, і планують узяти всі місця в уряді.

Із 29 липня у санаторно-готельному комплексі Трускавця "Ріксос" почалося тижневе навчання для майбутніх депутатів від партії "Слуга народу". Організовує його Київська школа економіки.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" визначилася з кандидатом на голову Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі