субота, 24 квітня 2021 13:12

"Слуга народу" вчинив бійку в розважальному закладі Черкас

"Слуга народу" вчинив бійку в розважальному закладі Черкас
Арсенюк не виявив красномовства у Верховній Раді. Фото: Facebook Олег Арсенюк

У п'ятницю, 23 квітня, в Черкасах народний депутат від "Слуги народу" 35-річний Олег Арсенюк влаштував бійку на території розважального комплексу "Бочка", де проходив обід з нагоди річниці аварії на ЧАЕС.

Про це повідомляє "Телеграф" з посиланням на джерела в поліції.

Так, Арсенюк "зачепився" з 33-річним Андрієм К. "Місиво" вийшло пристойне, оскільки і нардеп, і його опонент отримали серйозні травми. Зокрема, у Арсенюка - закрита черепно-мозкова травма, забиття голови, а у його суперника по "кулачному бою" - закрита черепно-мозкова травма, забійні травми голови, рук і ніг. Обом чоловікам після розборок знадобилася медична допомога, але нікого ушпиталювати не стали.

Як розповів поліції опонент "слуги" він побачив, як, Арсенюк і його знайомий, брат власника розважального комплексу, вчинили сварку із адміністратором закладу, вимагаючи не закривати заклад, а продовжити банкет. Швидше за все, молодий чоловік зробив з цього приводу зауваження нардепу, за що і відхопив від Арсенюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криза минула: 97 "слуг народу" і їхні родини купили авто, квартири й землю

Власником розважального комплексу "Бочка" є батько нардепа Арсенюка Олексій Арсенюк. Він теж був депутатом Черкаської міськради від партії регіонів. Раніше в скандал потрапив депутат "Слуги народу" Микола Тищенко, який влаштував пишне святкування дня народження дружини під час локдауну.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" вчинив бійку в розважальному закладі Черкас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі