пʼятниця, 23 жовтня 2020 10:30

"Слуга народу" потрапив під обстріл на Донбасі

"Слуга народу" потрапив під обстріл на Донбасі
Нардеп писав, що Зеленський "виконав обіцянку на початку каденції про припинення вогню". Фото: Facebook/ Олексій Леонов

Нардеп із "Слуги народу" Олексій Леонов повідомив, що по позиції, де він перебував, було випущено чотири снаряди. Нардеп перебував найближче до ворогів.

Він повідомив в Facebook, що окупанти щодня порушують перемир'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" звітуватиме про Донбас

Леонов за закликом президента Володимира Зеленського разом з сотнею колег з "СН" вирушив з робочою поїздкою на Донбас.

За 10 днів до поїздки він писав, що глава держави "виконав обіцянку на початку каденції про припинення вогню".

Леонов провів ніч з військовими на позиції.

"Звичайно, я уявляв, в яких складних умовах наші хлопці стоять на передовій. Але саме ця поїздка допомогла побачити все своїми очима: ночували в землянках, пересувалися на військовому транспорті, виходили на позиції. Не було ніяких привілеїв. Тепер ми точно знаємо, які існують проблеми в зоні бойових дій і розробляємо стратегію щодо їх усунення".

Нардеп написав коротку хронологію подій перебування на Донбасі.

"По прибуттю на місце розділилися на групи по 10 осіб. Потрапив в "54 бригаду". Вибрав позицію на найближчу добу. Відправився в найбільш небезпечну зону, де ворог максимально близько (відстань до противника близько 130 метрів). На місці нас розділили по одному. Ніч провели з нашими військовими на позиції.

За час перебування по нашій позиції було випущено 4 снаряди: два рази з підствольного гранатомета і два рази з РПГ. Дякувати Богу, всі живі. Військові кажуть, що провокації відбуваються щодня. Дякую нашим хлопцям за теплий прийом" - повідомив Леонов.

29 вересня глава фракції "Слуги народу" Давид Арахамія анонсував виїзне засідання на Донбасі. Очікувалося, що засідання фракції відбудеться наступного тижня.

За кілька днів у фракції оголосили, що засідання переносять.

20 жовтня президент Володимир Зеленський під час звернення до парламенту повідомив, що депутати фракції "СН" 21 жовтня відвідають Донбас.

На вокзалі в місті Костянтинівка, куди приїхали депутати з фракції "Слуги народу", обурені ветерани АТО висловили претензії главі фракції Давиду Арахамії у зв'язку з його заявою про можливе скорочення армії.

Раніше голова фракції "Слуги народу" Давид Арахамія заявив, що виступає за скорочення української армії, завдяки чому зменшуватимуть бюджет "проїдання" та збільшуватимуть бюджет розвитку.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" потрапив під обстріл на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі