пʼятниця, 02 жовтня 2020 10:34

"Слуга" Дубінський на замовлення соратників Януковича писав фейки про Майдан

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський писав про дружбу з Росією, "режисував" відео про повій та розповсюджував фейки про Революцію.

Журналісти-розслідувачі проєкту "BIHUS.Іnfo" опублікували електронне листування нардепа під час Революції гідності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубінський публічно розповів, як за допомогою "1+1" "гасив" рейтинг Кличка

Вони показали переписку Дубінського із представниками медійних структур часів Януковича. Де той презентував свої сценарії з дискредитації Революції гідності.

"Дубінський пропонує разом із підставними проститутками затримати декілька реальних вуйків із Буська, яким, мовляв, "захотілось любові" на Майдані", - кажуть в розслідуванні.

Розрахунок був на те, що дружини, матері і сестри, побачивши відповідний ролик, не пускатимуть чоловіків на Майдан.

У "BIHUS.Іnfo" наводять ціни, які Дубінський виставив власниці "Весті.ua", цивільній дружині ексміністра доходів і зборів Олександра Клименка Ользі Семченко, яка керувала процесом з дискредитації Революції гідності та її учасників. Вона дуже переймалася тим, щоб матеріал Дубінського про "повій на Майдані" потрапив на телеканал "1+1" та до іноземних ЗМІ.

 

Стаття "Проститутки с Окружной перебрались на Майдан" вийшла у "Вістях" 27 грудня 2013 року. Її автором був Вʼячеслав Веремій, якого 19 лютого 2014-го у центрі Києва вбили "тітушки".

 

Сам Дубінський, після публікації слідства, в Telegram-каналі написав про нібито "інформаційну атаку на нього".

Журналісти приписують Олександра Дубінського до умовної групи "Приват" Ігоря Коломойського всередині фракції "Слуга народу".

У червні 2020-го суд зобов'язав ДБР розпочати досудове слідство щодо ймовірного отримання Дубінським румунського громадянства.

У листопаді 2019 року журналісти "Вihus.info" повідомили, що Дубінський і його родина протягом останніх кількох років стали власниками 24 квартир, 17 автівок, 2 будинків і 70 соток землі на загальну суму близько $2,5 млн.

Ведучий, креативний продюсер програм "Українські сенсації" і "Секретні матеріали" на "1+1", блогер. 2019-го був обраний депутатом Верховної Ради 9-го скликання від партії "СН".

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" Дубінський на замовлення соратників Януковича писав фейки про Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі