вівторок, 05 квітня 2011 08:24

Слідство не відкидає, що "бютівця" могли убити через політику

Слідство не відкидає, що "бютівця" могли убити через політику

У міліції відпрацьовують декілька версій убивства хмельницького бізнесмена і депутата облради Адама Яхієва. Серед них - політична та бізнесова діяльність. Слідчі наразі не відкидають жодної з версій убивства.

Адам Яхієв був депутатом облради від партії "Батьківщина" . Колега-депутат зустрічався з ним напередодні смерті. Каже , чоловік був у гуморі і жодним словом не обмовився про якісь конфлікти чи погрози .

Віктор Адамський, голова фракції ВО "Батьківщина" Хмельницької облради каже: "Він ділився планами , що ми маємо зробити на наступному тижні. Жодних ознак, хвилювань , якоїсь турботи надмірної виявлено не було , він себе поводив достатньо спокійно".

Депутата, нагадаємо розстріляли в ніч на суботу у власному будинку уві сні. Адаму Яхієву було 56 років, він - батько чотирьох уже дорослих дітей і власник одного з найбільших в області підприємств із переробки сільгосппродукції. Поховають його на батьківщині - в Чечні.

Адам Яхієв жив на вулиці Адама Яхієва. Колишній провулок Кавказький у селі Жовтневому перейменували на його честь у 2004 після того як бізнесмен проклав тут за власний кошт два кілометри асфальтованої дороги. Сусіди за це вдячні йому й досі

У міліції кажуть - Яхієва вбили серед ночі у власному ліжку. Відомо, що вбивця проник у триповерховий особняк через вікно на першому поверсі. Постріл був один - у голову.

Чоловік спав в окремій кімнаті , що можливо і врятувало його родину від розправи. Домашні навіть пострілу не чули. Про смерть вони повідомили правоохоронців вранці

Адам Яхієв упродовж останніх п'ятнадцяти років був головою правління підприємства із переробки сільськогосподарської продукції.

Зараз ви читаєте новину «Слідство не відкидає, що "бютівця" могли убити через політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі