неділя, 06 квітня 2014 02:14

Слідом за Тігіпком з Партії регіонів попросять Бойка і Царьова

Слідом за Тігіпком з Партії регіонів попросять Бойка і Царьова
Олег Царьов. Фото: dt.ua

Окрім Сергія Тігіпка зі складу Партії регіонів хочуть виключити ще двох кандидатів у президенти: Юрія Бойка і Олега Царьова.

Про це повідомила прес-служба ПР у відповідь на звинувачення Тігіпка з приводу підготовлюваних репресій в цій політичній силі.

"Ці звинувачення не мають під собою жодних підстав", - зазначили в партії.

Там підкреслили, що всі рішення президії політради Партії регіонів є не одноосібними, а ухвалюються у складі 9 осіб.

"У прийнятому рішенні від 4 квітня 2014 року йшлося про те, щоб "рекомендувати політраді ПР на черговому засіданні розглянути питання про виключення Бойка Юрія Анатолійовича, Тігіпка Сергія Леонідовича, Царьова Олега Анатолійовича з Партії регіонів за порушення положень і вимог статуту ПР - невиконання рішення другого етапу XIV з'їзду ПР і заподіяння своїми діями шкоди репутації Партії регіонів", - уточнили "регіонали".

Партійці заявили, що за це рішення проголосували А. Вілкул, Е. Геллер, М. Добкін, В. Колесніков, О. Ледида, Н. Левченко, В. Новинський, В. Рибак.

Як відомо, з'їзд Партії регіонів офіційно висунув на вибори президента Михайла Добкіна. Попри це, свої політичні амбіції вирішили задовольнити ще троє "регіоналів": Тігіпко, Бойко і Царьов.

Зараз ви читаєте новину «Слідом за Тігіпком з Партії регіонів попросять Бойка і Царьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі