пʼятниця, 29 січня 2021 10:45

Скорочення нардепів до 300: Зеленський зробив заяву

Скорочення нардепів до 300: Зеленський зробив заяву
Щоб депутатів стало 300, потрібно 300 голосів, сказав президент. Фото: president.gov.ua

Законопроєкт про скорочення кількості народних депутатів до 300 на черзі. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні у п'ятницю.

"Вірю, що в нашому парламенті буде якомога менше таких (попередньо Зеленський натякнув на Тимошенко. - Gazeta.ua) депутатів, таких кейсів, і взагалі, що депутатів буде менше. Не 450, а 300.

Цей закон, до речі, на черзі. Ми також це обіцяли і повинні зробити. До речі, щоб депутатів стало 300, потрібно 300 голосів. Цікаво, хто доєднається до фракції "Слуга народу", щоб це рішення стало можливим", - сказав глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський готується до другого терміну

"Дорогі громадяни, слідкуйте уважно за поіменним голосуванням за цей закон. Запам'ятовуйте прізвища і робіть висновки на наступних виборах до українського парламенту", - заявив Зеленський.

14 січня Комітет з питань правової політики рекомендував Верховній Раді ухвалити зміни до Конституції про зменшення конституційного складу парламенту з 450 до 300 народних депутатів. Ініціатором законопроєкту є президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Скорочення нардепів до 300: Зеленський зробив заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі