неділя, 26 грудня 2010 15:38

Скоро будуть брати вночі, як у 1937 році - Гримчак про затримання Луценка

Скоро будуть брати вночі, як у 1937 році - Гримчак про затримання Луценка

Розумного пояснення затримання колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка немає.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від НУ-НС Юрій Гримчак.

"Луценко регулярно з'являється до прокуратури, до слідчого, дає пояснення. Зараз уже йде ознайомлення з кримінальною справою, яка була порушена проти нього. Чим викликане затримання у неділю? Це варіант залякування Луценка та всієї опозиції", - наголосив він.

"У мене складається враження, що скоро будуть брати вночі, як у 1937 році. Під'їде чорний "воронок" і на "десять років без права переписки". Найкраща фраза, яку я почув останнім часом: "Масові арешти опозиції – не є політичним переслідуванням". Просто смішно", - підкреслив Гримчак.

За словами нунсівця, Луценко доставлений до слідчого ізолятору служби безпеки України на Аскольдовий провулок.

"Туди виїхав адвокат Юрія Віталійовича. Затримують у нас на три доби. Після цього має бути рішення суду про арешт", - зауважив Гримчак.

Нагадаємо, в неділю близько 13:00 Луценко був затриманий.

Раніше Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу стосовно колишнього Міністра внутрішніх справ Луценка за підозрою в розтраті майна при затвердженні наказу, яким його водієві було нараховано 40 тис. грн. Справу порушено за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Зараз ви читаєте новину «Скоро будуть брати вночі, як у 1937 році - Гримчак про затримання Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі