вівторок, 12 лютого 2008 14:50

Школяр Ахметов був схожий на Дмитра Харатьяна (ФОТО)

Найбагатша людина України, народний депутат і президент ФК "Шахтар" Ринат Ахметов на зустрічі випускників не ходить, розповідають його однокласники. Немає часу. Але обов"язково просить передати фотографії і відео з кожною такої зустрічі.

- Ринат почав вчитися в нашій школі з другого класу. Він міг кілька разів прочитати вірш і тут же видати його на пам"ять! Взагалі - він гуманітарій. Водночас це був активний хлопчик, рухливий, займався боксом. Але при цьому завжди виглядав акуратно - мама дуже педантично відносилася до його зовнішнього вигляду, тому Ринат завжди був одягнений з голочки, -  говорить вчителька Ахметова, а нині директор СШ N 63 Людмила Дмитрук.

- Оскільки всі знали, що Ринат займався боксом, мало хто ризикував його чіпати, - говорить однокласниця нардепа Світлана Ях"яєва (дівоче прізвище Балабан). - Він був душею компанії!

- Ринат дуже подобався дівчатам. По-перше, був схожий на кумира того часу Дмитра Харатьяна: такого ж кольору волосся, схожа зачіска, світлі очі. А тоді як раз вийшли фільми "Зелений фургон" і "Розіграш" - і всі дівчата були у захваті від Харатьяна. Ну а оскільки з Ринатом бачили схожість з улюбленим актором, то, зрозуміло, на нього постійно поглядали. Навіть старшокласниці! - каже Світлана.

Втім, не дивлячись на велику кількість жіночої уваги, Ахметов нікого особливо не виділяв. У той час у нього було тільки одне захоплення - спорт!

За матеріалом: КП в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Школяр Ахметов був схожий на Дмитра Харатьяна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі