четвер, 09 жовтня 2008 12:49

Шкіль радить Тимошенко подати у відставку

Народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль рекомендуватиме прем"єр-міністрові України Юлії Тимошенко подати у відставку, хоча заздалегідь упевнений, що вона не погодиться.

Шкіль відзначив, що сьогодні на засіданні фракції БЮТ обговорюватиметься питання, як в ситуації, що склалася, повинен діяти уряд Тимошенко, і чи варто Прем"єр-міністрові Тимошенко подавати у відставку.

Відповідаючи на питання про те, яка його позиція, Шкіль відзначив, що, на його думку, Тимошенко слід подати заяву про відставку.

"Країна кинута у прірву. Питання в тому, зможемо ми це зупинити, чи ні. Я думаю, що це буде складно зробити, тому що коли країну штовхає у прірву економічна криза - з цим можна боротися, якщо штовшають зовнішні вороги - цього можна уникнути, але коли кидає в економічну кризу і зіштовхує у прірву особисто Президент - тут дуже складно що-небудь зробити", - відзначив він.

Шкіль також припустив, що Тимошенко не прислухається до його думки з даного питання. "Тому що професіонали завжди борються до кінця", - пояснив він, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Шкіль радить Тимошенко подати у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі