пʼятниця, 08 серпня 2008 15:05

Шкіль підтримав дії Саакашвілі в Осетії

Конфлікт в Південній Осетії закінчиться тим, що конституційний порядок буде відновлений. "Тобто, та мета, яку поставив уряд Грузії, буде реалізована", - упевнений бютівець Андрій Шкіль.

"Я вважаю, що в Південній Осетії почалися дії з відновлення конституційного порядку в Грузії. Переговорний процес тривав довгий час. Він не давав ніяких результатів. Домовитися було дуже важко. Але грузинська сторона, використовуючи всі законні засоби, які передбачені Конституцією Грузії, відновлює конституційний порядок на території Осетинської Республіки, - відзначив Шкіль - На мою думку, цей конфлікт закінчиться тим, що конституційний порядок буде відновлений. Тобто, та мета, яку поставив уряд Грузії, буде реалізована".

"Я не дуже впевнений, що на території Південної Осетії є українці. Але, якщо вони там є, то їм нічого боятися, тому що дії ведуться не проти мирних жителів і не проти когось, а за відновлення конституційного порядку", - також відзначив бютівець, пише Forum.

Зараз ви читаєте новину «Шкіль підтримав дії Саакашвілі в Осетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі