вівторок, 21 вересня 2010 22:57

Шкіль боїться, що НУ-НС допоможе "регіоналам" нанести смертельний удар

Шкіль боїться, що НУ-НС допоможе "регіоналам" нанести смертельний удар

У фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" є ще потенційні кандидати на перехід у коаліцію "Стабільність і Реформи".

Про це сьогодні ввечері в ефірі одного з телеканалів заявив народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль.

"Єдина можливість завадити коаліції набрати 300 голосів - не вступати у неї. Ліміт (опозиціонерів - ред.) ще не вичерпаний, але він справді наближається до вичерпування. Думаю, у БЮТі вже немає потенційних перебіжчиків, але не зовсім ясна ситуація у фракції НУ-НС. Там існують можливості. Я б хотів, щоб колеги були стійкими", - розповів він.

За словами Шкіля, Партії регіонів потрібно 300 голосів тільки для одного рішення.

"Для прийняття будь-якого пересічного закону їм вистачає 226. То для чого 300? Для чого дратувати громадськість? Для чого псувати імідж на Заході, якому так прагне сподобатись Янукович, і їде в США дивувати своїм красномовством сесію ООН. 300 голосів потрібно тільки раз - для внесення змін у Конституцію", - переконаний "бютівець".

Шкіль наголосив, що ці голоси потрібні, щоб завдати рішучого і смертельного удару українській демократії.

Зараз коаліція офіційно нараховує 264 депутати. Це весь склад фракції Партії регіонів, Компартії, Блоку Литвина, 26 колишніх "бютівців", 16 "нунсівців" та 3 екс-"регіонали". Проте неофіційно разом із владними фракціями часто голосують 7 колишніх "бютівців", яких сьогодні виключили із фракції. Серед них депутати групи Андрія Портнова.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Шкіль боїться, що НУ-НС допоможе "регіоналам" нанести смертельний удар ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі