Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 09:42

Шкіль: 5 квітня кандидат від коаліції буде

"5 квітня коаліція представить єдиного кандидата на пост мера Києва". Про це повідомив народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль, коментуючи<>процес висунення єдиного кандидата на пост мера Києва від коаліції.

"Я думаю, 5 квітня ми вже зможемо представити єдиного кандидата від коаліції", - сказав Шкіль, повідомивши також, що "напрацювання вже почалося, але кандидатура буде висунута в процесі переговорів".

Відповідаючи на питання про те, наскільки коректною по відношенню до "Нашої України" є заява Миколи Томенко про те, що в обговоренні кандидата на пост мера Києва повинні брати участь тільки БЮТ, "Народна Самооборона" і Блок Кличка, Шкіль відзначив, що "Микола Томенко насамперед мав на увазі, що обговорювати кандидатури на посаду мера повинні ті політичні сили, які висунули своїх кандидатів на цей пост".

Шкіль підкреслив, що у "Народної Самооборони" є претенденти на пост мера Києва. "Говорити про кандидата від партії "Наша Україна" поки не доводиться", - сказав Шкіль, додавши, що "якщо вона з"явиться, то, думаю, "Нашій Україні" потрібно буде брати участь (у переговорах) як партії, яка висуває єдиного кандидата".

В той же час народний депутат вважає, що в обговоренні якостей кандидата, який буде висунутий від коаліції, повинна брати участь вся коаліція демократичних сил.

Шкіль також відзначив, що проведення Комітетом виборців України 26 березня так званих праймеріз, коли на вулицях Києва будуть розставлені спеціальні урни і громадяни зможуть визначити кандидата, якого вони хотіли б бачити від коаліції БЮТ і НУ-НС, матиме вплив на визначення єдиного кандидата від демократичних сил, повідомляє ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Шкіль: 5 квітня кандидат від коаліції буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути