субота, 08 травня 2021 19:00

Скандальну доньку судді затримували за водіння під алкоголем. Колега батьків справу закрив - журналістка

Скандальну доньку судді затримували за водіння під алкоголем. Колега батьків справу закрив - журналістка
Справу розглядав суд, де працює мати дівчини.

Скандальну доньку судді Печерського районного суду міста Києва Крістіни Константінової Анастасію поліція затримувала за водіння з ознаками алкогольного сп'яніння. Але суд її не притягнув до відповідальності. Про це повідомила у Facebook журналістка "Слідство.Інфо" Євгенія Моторевська.

"В 2020 році патрулька впіймала її вночі в центрі Києва "з явними ознаками алкогольного сп'яніння" і склала відповідний протокол.

Справа потрапила в той самий суд, де чинять правосуддя її мама та вітчим Віктор Кицюк", - розповіла журналіста.

За її словами, суддя Володимир Карабань дівчину карати не став.

"Пані навіть не спромоглася прийти до суду, лише надала письмові пояснення. Вказала, що на машині не їхала, а лише грілася в ній, а перезбуджена була - бо посварилася з хлопцем.

Проходити медичне обстеження на вимогу патрульних відмовилася. Але (о, диво) вже в суд передала довідку, що в ту ніч під дією речовини не була. Судді цих пояснень вистачило, аби закрити справу", - повідомила журналістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський національний університет закликають відрахувати доньку судді за ганебні заяви

Також опублікувала постанову суду, де сказано, що згідно протоколу про адміністративне правопорушення, у травні минулого року о першій годині ночі особа керувала Toyota RAV4 "з ознаками алкогольного сп'яніння, запах алкоголю з порожнини рота, порушення координації рухів, порушення мови".

"Суддя Карабань закрив справу, бо донька судді надала довідку, що вона була твереза.

Однак ст. 130 КУпАП чітко передбачає - відповідальність наступає не лише за нетверезе водіння, але і за відмову від проходження огляду на стан спяніння. При цьому достатньо лише ознак того, що водій пяний. Тобто водій може бути тверезий, але поводитись як пяний і цього достатньо для вимоги пройти огляд", - прокоментував юрист Роман Маселко.

Вчора у мережі з'явилося відео на якому донька судді Крістіни Константінової обізвала українців "быдлом", називала окупований росіянами Крим "не наш".

Після суспільного розголосу дівчина опублікувала в Instagram вибачення.

Зараз ви читаєте новину «Скандальну доньку судді затримували за водіння під алкоголем. Колега батьків справу закрив - журналістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі