субота, 01 грудня 2007 11:02

Сівкович називає провокацією звинувачення на його адресу в підкупі депутата від БЮТ

Народний депутат України, член фракції Партії регіонів Володимир Сівкович називає провокацією звинувачення на його адресу в підкупі депутата від БЮТ.

Про це йдеться в коментарі Сівковича, який передала прес-секретар народного депутата Марина Вишняк.

"Я добре пам"ятаю цю розмову. Ця розмова з депутатом із БЮТ – Забзалюком - відбулася на минулому тижні на прохання народного депутата Шепелєв (член фракції БЮТ). Шепелєв сказав, що у Забзалюка якісь проблеми, і попросив із ним зустрітися", - говорить Сівкович.

За його словами, "говорили як два депутати: про політичну ситуацію і про розвиток подій в країні, а не про якийсь підкуп і гроші. БЮТу просто потрібна була провокація, і вони застосували спецтехніку. Брехня про запис на мобільний телефон, така ж, як і про їхній "базар з депутатським товаром".

"Насправді це схоже на дитячі ігри в "агентів 007" – таке враження, що хтось просто не награвся в дитинстві. В кінці кінців, депутати не дрова – щоб їх купувати", - заявляє Сівкович. "БЮТ систематично плюндрує статус як народного депутата України, так і самої Верховної Ради. Не розумію, як можна так на самих себе гадити", - обурюється народний депутат.

Найближчим часом народний депутат Сівкович чекає від БЮТ заяви до Генеральної прокуратури з заявами та всіма матеріалами, йдеться в коментарі. "Тільки впевнений, що справа може повернутися так, що вийдуть на самих себе", - зазначає Сівкович.

Вчора, 30 листопада, на прес-конференції народний депутат, член фракції БЮТ Сергій Соболєв заявив, що Блок Юлії Тимошенко найближчим часом має намір передати до СБУ документальні факти та відео-зйомку з фактами підкупу народних депутатів з метою нестворення коаліції. В ході прес-конференції були оприлюднені 4 невеликі відео-сюжети, які свідчать про факти переговорів з депутатами БЮТ відносно того, аби вони не підписували угоду про створення коаліції. У цих відео-сюжетах з боку переговорників фігурують нібито Олег Надоша (N183, Партія регіонів), Сергій Тихонов (помічник віце-прем"єр-міністра Андрія Клюєва), Володимир Сівкович (N79, Партія регіонів) та Михайло Бродський (один з лідерів Партії вільних демократів).

Як розповів народний депутат від БЮТ Віктор Уколов, той обсяг записів, який був оприлюднений сьогодні, не є повним. Він наголосив, що низька якість записів пов"язана з тим, що зазвичай депутати від БЮТ це знімали на відеокамери, які розміщуються в мобільних телефонах, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Сівкович називає провокацією звинувачення на його адресу в підкупі депутата від БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі