субота, 19 жовтня 2019 16:33

Сироїд стала главою партії ''Самопоміч''

Сироїд стала главою партії ''Самопоміч''
Оксану Сироїд обрали головою партії ''Самопоміч''. Фото: Укрінформ

Віце-спікерку Верховної Ради Оксану Сироїд обрали головою політичної партії "Об'єднання "Самопоміч".

Відповідне рішення ухвалив 20-ий з'їзд партії, який відбувся 19 жовтня в Києві.127 делегатів проголосували за, троє утрималися. Про це повідомляє прес-служба "Самопомочі".

"Наше головне тактичне завдання зараз — знайти слова і способи їх донесення, щоб люди нас почули і зрозуміли. А наша мета дуже чітка — повернутися до центру ухвалення рішень в українській політиці", — сказала Сироїд.

Політик покладає великі надії на майбутні місцеві вибори.

"Йдучи на вибори, ми запропонуємо стратегію розвитку великих міст і обласних центрів, а також стратегію розвитку ОТГ", — зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп від "Слуги народу" попросив у київського голови вісім квартир для своїх помічників

Водночас колишній очільник "Самопомочі", міський голова Львова Андрій Садовий надалі залишиться рядовим членом партії.

"Я сім років віддав керівництву "Об'єднанням "Самопомочі", і це одні з найкращих років мого життя. І я лишаюся в партії, я буду активним членом "Самопомочі". Я думаю, принесу більше користі, допомагаючи вам. Мені важлива перемога кожного з вас", — зазначив Садовий.

Партія "Самопоміч" на позачергових виборах до Верховної Ради 21 липня не подолала 5-відсотковий бар'єр і не потрапила у парламент.

Зараз ви читаєте новину «Сироїд стала главою партії ''Самопоміч''». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі