середа, 21 березня 2007 14:19

Ширак вирішив підтримати Ніколя Саркозі (ФОТО)

 
Президент Франції Жак Ширак сьогодні заявив, що на майбутніх президентських виборах подасть підтримку міністрові внутрішніх справ Ніколя Саркозі, який висувається на пост глави держави від правоцентристської партії "Союз за Народний Рух".

Сам Ширак 11 березня оголосив, що не збирається виставляти свою кандидатуру на виборах президента і служитиме французькому народу по-іншому, проте при цьому так і не сказав, кого підтримає, породивши масу домислів. З урахуванням вельми непростих відносин між Шираком і Саркозі в пресі з"явилися припущення, що президент надасть підтримку лідерові "Союзу за французьку демократію" (UDF) центристові Франсуа Байру. Сам Саркозі не раз заявляв, що не є "спадкоємцем" Ширака, хоча розділяє багато з його ідей.

Головними претендентами на президентське крісло вважаються Николя Саркозі, соціалістка Сеголен Руаяль і Франсуа Байру, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Ширак вирішив підтримати Ніколя Саркозі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі