вівторок, 08 квітня 2014 15:37

Шини під Радою, Герман-"убивця" і напад на комуністів: як приймали закони проти сепаратистів
26

Фото: Сергій Старостенко

Сьогодні близько півтисячі людей з транаспарантами зустрічали нардепів біля ВР. Вони вимагали скасування утилізаційного збору та акцизного податку. Лунали заклики: "Геть лобістські закони", "Влада ви нас не чуєте".

Втім засідання Ради виявилося не менш цікавим.

Зокрема, воно відзначилося бійкою між комуністами та свободівцями. Після того, як лідер КПУ Петро Симоненко звинуватив нинішню владу у розхитуванні ситуації в країні, його ледь не побили та виштовхали з трибуни. Дісталося й Ганні Герман, яку "свободівка" Ірина Фаріон назвала вбивцею.

Попри це нардепи все таки посилили відповідальність за вчинення злочинів проти основ національної безпеки України. Йдеться про посилення відповідальності за дії, спрямовані на порушення територіальної цілісності України, а також за диверсію та шпигунство.

Під час засідання було також повідомлено про вихід з фракції ПР Юрія Мірошніченка та Юлії Льовочкіної. Водночас до лав ПР увійшов нардеп Віталій Грушевський, чим розсмішив нардепів.

Зараз ви читаєте новину «Шини під Радою, Герман-"убивця" і напад на комуністів: як приймали закони проти сепаратистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі