четвер, 28 жовтня 2010 17:12

Синець під оком поламав Путіну увесь візит в Україну (ФОТО)

Під час зустрічі прем'єр-міністрів України і Росії Миколи Азарова та Володимира Путіна журналісти звернули увагу на щільний грим на обличчі глави російського уряду.

Основна частина обличчя Путіна була більш темного тону, ніж шкіра біля скронь, вух і на лобі. Такий нерівномірний колір може з'явитися через невдало накладений тональний крем або пудру.

У той же час деякі журналісти відкрито стверджують, що під лівим оком прем'єра РФ був синяк.

Також варто зазначити, що вчора у Путіна був запланований робочий обід з представниками українського бізнесу, проте його скасували – запрошеним бізнесменам без пояснення причин повідомили, що Путін з ними не зустрінеться.

Також на Путіна чекали і в Українському домі, де проходив концерт у рамках благодійної акції Всенародна допомога ветеранам Великої Вітчизняної війни "Всім миром".

За однією з версій журналістів, що висвітлювали перебіг візиту, російська сторона відмовилася від зустрічі через можливість зриву графіка візиту прем'єра, побоюючись, що обід може перетворитися на пізню вечерю, за іншою – Володимир Путін відмовився проводити в Києві будь-які зустрічі, крім обов'язкових переговорів з керівництвом України, оскільки був не в формі.

Водночас прес-служба Путіна спростовує повідомлення ЗМІ про те, що під час візиту в Україну у російського прем'єра під оком був синець, що ретельно замазав гримом, про що повідомили українські ЗМІ.

"Журналісти не праві, напевно, так падало світло. Але те, що прем'єр-міністр втомився, це правда, останнім часом він дуже багато працює і весь час в роз'їздах", – сказав прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

За матеріалами: proUA, УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Синець під оком поламав Путіну увесь візит в Україну (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі