вівторок, 17 червня 2008 09:13

Син Ющенка ходить в інститут без охорони (ФОТО)

 
У суботу склав свій останній іспит син президента України Віктора Ющенка Андрій - п"ятикурсник Київського інституту міжнародних відносин відділення міжнародних економічних відносин, пише "Сегодня".

В інституті майбутній магістр з міжнародної економіки з"явився без охорони. Андрій був одягнений в діловий костюм і прийшов зі шкіряним портфелем. Ніякого ажіотажу його поява у однокурсників не викликала.

Андрій Ющенко склав вже чотири іспити. Кращий результат син глави держави отримав з права - п"ятірку. Інші - склав на "чотири". Попереду у хлопця залишився лише держекзамен, де він планує складати іспанську мову.

"Складати все було вже простіше, адже викладачі тебе вже знають і з ними легко спілкуватися", - говорить Андрій.

Відзначати закінчення сесії син президента в суботу не планував: "Поїду зараз додому, вчити іспанський - я його погано знаю. Хоча я б зараз погуляв на свіжому повітрі, але погода не дуже хороша".

Андрій розповів нам, що вдома батько його особливо не контролює, але постійно цікавиться його успіхами.

Зі своєю групою стосунки у Андрія непогані. "На пари і іспити ходить регулярно, прогулює мало, але буває", - поділилася з нами одногрупниця президентського сина.

Зараз ви читаєте новину «Син Ющенка ходить в інститут без охорони (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі