понеділок, 24 грудня 2012 07:03

Син Ромні розповів, що батько не хотів йти на вибори презедента США

Син Ромні розповів, що батько не хотів йти на вибори презедента США
Ромні ФОТО: podrobnosti.ua

Син екс-кандидата в президенти США Мітта Ромні Теггарт в інтерв'ю виданню Boston Globe заявив, що його батько не мав бажання брати участь у президентських перегонах, повідомляє Agence France-Presse.

Зі слів Теггарта Ромні, його батько "хотів бути президентом менше, ніж будь-хто інший". Теггарт зазначив, що Мітт Ромні "любить свою сім'ю і свою країну, однак він не любить публічність і увагу", додавши, що якби його батько мав можливість знайти "того, хто б зайняв його місце" від Республіканської партії , "він був би щасливий відступити".

Теггарт Ромні також заявив, що його батько після невдачі на республіканських праймеріз 2008 року говорив сім'ї про своє небажання брати участь у наступній президентській кампанії. Тим не менш, його дружина, а також сам Теггарт переконали його поміняти своє рішення.

У статті Boston Globe також оцінюються й інші фактори, які могли негативно вплинути на підсумкову невдачу Ромні на президентських виборах. Серед них – рішення виборчого штабу кампанії організувати її навколо критики економічної політики адміністрації Барака Обами, дистанціювавшись при цьому від досягнень самого Ромні.

Як наголошується, політтехнологи Ромні визнали, що його належність до церкви мормонів, а також багатомільярдні статки могли бути використані супротивниками як об'єкти критики, що негативно б позначилося на його рейтингах.

Раніше повідомлялося, що Ромні має намір повернуться на свою посаду в раді директорів міжнародної мережі готелів Marriott International.

Вибори президента США відбулися 6 листопада 2012 року. За їх підсумками на другий термін був переобраний чинний президент Барак Обама, висунутий Демократичною партією. Обама отримав голоси 332 вибірників проти 206 у Ромні.

Зараз ви читаєте новину «Син Ромні розповів, що батько не хотів йти на вибори презедента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі