четвер, 12 жовтня 2017 17:06

Син генпрокурора купив квартиру у столиці за 6,7 млн грн

У старшого сина генпрокурора Олександра Луценка незадовго до весілля з'явилася квартира в Солом'янському районі Києва.

Про це повідомляє "Слово і діло" з посиланням на Єдиний реєстр нерухомого майна. 8 вересня на нього зареєстрували 183,7 кв м у новому житловому комплексі з краєвидом на ліс.

Це однокімнатна квартира-студія, житлова площа якої становить 170,3 кв. м.

 

У новому ЖК у старшого сина генпрокурора також є місце в гаражі на 18,2 кв. м.
Така квартира може коштувати близько 6,7 млн грн, адже на сайті забудовника вказано, що квартира на 106 кв. м коштує від 3,86 млн грн (тобто ціна квадратного метра становить 36 340 грн.)
Також у Реєстрі нерухомого майна на Олександра Луценка зареєстроване нежитлове приміщення в центрі Києва (бул. Лесі Українки) на 316,8 кв. м.
 
"Згідно з декларацією голови ГПУ (тоді – нардепа) Юрія Луценка за 2013 рік, раніше це приміщення належало йому", – пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішне життя ГПУ: прокурорам прикупили дві Toyota по 1,2 млн грн

15 вересня 2017 року у заміському комплексі під Києвом відбулося весілля старшого сина генпрокурора Олександра Луценка. На ньому побували перші особи держави, зокрема президент Петро Порошенко.

Щоб журналісти не побачили відвідувачів, співробітники Управління державної охорони всіляко намагалися не дати змоги зафіксувати події на відео, затуляли в'їзд на відкриту парковку ресторану відомчими автівками. А під час виїзду зі святкування президента Порошенка здійснили фізичний напад на знімальну групу, щоб перешкодити зйомці цього моменту. Оператор Борис Троценко отримав струс мозку та пошкодження руки.

Зараз ви читаєте новину «Син генпрокурора купив квартиру у столиці за 6,7 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі