понеділок, 17 січня 2011 12:14

Син Януковича вважає, що батько витягнув Україну з ями

Син Януковича вважає, що батько витягнув Україну з ями

З приходом новообраного президента Віктора Януковича курс країни радикально змінився.

Таку думку в інтерв'ю "Главкому" висловив народний депутат від Партії регіонів, молодший син глави держави Віктор Янукович.

"Якщо відсторонитися від того, що я в цьому випадку є заангажованою людиною, то в сьогоднішній Україні я бачу хороші і позитивні тенденції. Президенту Януковичу вдалося по-новому запустити той величезний механізм, яким є держава. Тому що до приходу Януковича цей механізм, я вважаю, був запрограмований на самознищення. Країна котилася у прірву, з якої немає вороття", - вважає він.

На його думку, саме за останні 5 років, за час президентства Віктора Ющенка, "ситуація в країні дуже сильно розхиталася, вона стала практично некерованою".

"Ситуацію в державі можна було описати авіаційними термінами: вона наближалася до точки неповернення - це коли літак, злітаючи, набирає таку швидкість, що він просто вже не може зупинитися. В аварійних випадках, якщо після проходження цієї точки неповернення літак з якихось причин не може злетіти, він розбивається. Ситуація в нашій державі нагадувала мені наближення до такої точки: відчувалося, що ось-ось станеться щось страшне, все завалиться, настане хаос і просто не буде що відновлювати. Багатьом поколінням доведеться трудитися на те, щоб просто віддати державні борги", - зазначив Янукович.

Але найголовніше, за словами сина президента, що люди втратили надію і віру в щось хороше, в те, що в нашій країні взагалі можна нормально жити. Депутат сказав, що не в останню чергу через відсутність стабільності в державі дуже сильно "розбовталися" чиновники.

"Адже якщо людина не впевнена в завтрашньому дні, то, прийшовши на якусь посаду, вона намагається працювати не на свій імідж, не на свій колектив, не на свою країну, - він береться працювати сам на себе. Якщо людина не особливо вірить в завтрашній день і взагалі не вірить в післязавтрашній, то він сприймає сьогоднішній день як єдину можливість щось собі урвати, якщо говорити прямим текстом. Україні не вистачало стабільності, а сьогодні Україна вибирається з ями і цілеспрямовано рухається в бік розвитку...", - сказав Янукович-молодший.

Він додав, що "сьогодні ми перестали ганьбитися".

"Ми, слава Богу, знайшли спільну мову і з Євросоюзом, і з Росією, і з країнами колишнього Союзу, і з Китаєм... У нас налагоджуються нормальні відносини з усіма, і це не голі слова, це можна простежити за статистикою, за тенденціями, по зустрічах, по домовленостях. Тобто тенденції насправді дуже хороші. Це мене тішить і заспокоює", - зазначив син президента.

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича вважає, що батько витягнув Україну з ями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі