вівторок, 04 листопада 2008 09:15

Симоненко звинуватив Ющенка у розчленуванні України і згадав про його бізнес

Симоненко звинуватив Ющенка у розчленуванні України і згадав про його бізнес
Президент Віктор Ющенко приступив до територіального розчленовування України. Про це заявив лідер Компартії, народний депутат Петро Симоненко.

"Кому не зрозуміло, що в Європейському суді вирішується питання про територіальну цілісність України? Острів Зміїний - це наша торговельно-економічна морська межа. З іншого боку, це шельф, який зберігає великі запаси газу і нафти. Президент мовчить, органи держуправління мовчать. Жалюгідні інформаційні потуги були щодо того, як позиція України представлена в суді, і все", - відзначив політик. Його цитує прес-служба КПУ.

"У Румунії розвернулася кампанія з тиску на Україну щодо передачі Бесарабії Молдові. Здійснюється колосальний тиск на Україну в частині того, щоб відбувся новий територіальний переділ", - сказав парламентарій.

"Ми є свідками того, що проблема "Vanco" і 13,5 тис. квадратних кілометрів вирішувалася не по-державному, а так, щоб задовольнити інтереси сім"ї Ющенка (яка сьогодні займається газовим бізнесом), українських олігархів і американської компанії. Мова йде про те, щоб на багато років забрати під свій контроль газовий і нафтовий бізнес, сировинні ресурси України. Хіба це не є показником того, що мовчазна позиція Ющенка - це його згода з тим, що відбувається в Україні, і він, таким чином, є не Президентом України, а намісником, який виконує певні завдання на території нашої країни?", - заявив лідер комуністів, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко звинуватив Ющенка у розчленуванні України і згадав про його бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі