четвер, 10 березня 2011 15:12

Симоненко заступився за головного митника України

Симоненко заступився за головного митника України

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко не вірить у звільнення Ігоря Калетника з посади голови Державної митної служби України.

"Я переконаний, що цього указу не буде", - підкреслив політик

Симоненко пояснив свою позицію тим, що президент України Віктор Янукович досить серйозно підходить до питання наведення порядку на митниці.

"Як президент, він, дійсно, дуже серйозно до цього питання підходить. Тому я переконаний, що такого указу не буде", - сказав він.

Коментуючи звернення Львівської обласної ради до президента з проханням звільнити Ігоря Калетника з займаної посади, Петро Симоненко зазначив: "Калетник жорстко закрив кордон для контрабанди. А чому саме у Львові почали ці питання піднімати? Тому що там з 80 депутатів, які проголосували, чоловік 50 мають родинні зв'язки з тими, проти яких були застосовані відповідні заходи".

У 2007 році Калетник був обраний до Верховної Ради за списками КПУ. 22 березня 2010 був призначений головою Держмитслужби.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко заступився за головного митника України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі