неділя, 28 грудня 2008 14:42

Симоненко вимагає жорсткого контролю за кредитним траншем Промінвестбанку

КПУ вимагає жорсткого парламентського та урядового контролю за використанням 190 млн дол. першого кредитного траншу, які надійшли на рахунки "Промінвестбанку". Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко, повідомляє прес-служба Компартії. "Ми не маємо права допустити, щоб з "Промінвестбанком" повторилася ситуація, як з банком "Надра", коли майже 9 млрд грн були витрачені не на здійснення антикризових заходів, не на підтримку вітчизняної економіки та збереження робочих місць, а на брутальні фінансові афери", - сказав він.

"Сама назва банку - "Промінвестбанк" - свідчить, що головним для нього має бути підтримка вітчизняної промисловості, в тому числі через пільгове кредитування на розвиток, на створення, а в умовах нинішньої кризи, на збереження робочих місць, на поповнення обігових коштів підприємств, в першу чергу стратегічних: машино- та суднобудівного комплексу, хімпрому, гірничо-металургійного комплексу тощо", - сказав Симоненко, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко вимагає жорсткого контролю за кредитним траншем Промінвестбанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі