понеділок, 27 вересня 2010 16:25

Симоненко публічно "наїхав" на Грача

Симоненко публічно "наїхав" на Грача

Лідер Компартії Петро Симоненко назвав практику критичних виступів у ЗМІ свого колеги по фракції Леоніда Грача "політичним штрейкбрехерством".

Про це сказано у його доповіді.

"Леонід Іванович не тільки переносить внутріпартійні проблеми на сторінки буржуазних друкованих видань і на екрани олігархічних телеканалів, а насамперед, активно сприяє ворогам партії обмовляти партію, тобто займається політичним штрейкбрехерством", - заявив Симоненко, якого цитує прес-служба компартії.

"На жаль, у діях товариша Грача це стало вже системою. На Пленумах ЦК відмовчується, а все красномовство й бажання поговорити без розбору проявляє в "помаранчевих" ЗМІ", - додав лідер КПУ.

Він нагадав, що ще в 2009 році за аналогічні дії його було виведено зі складу ЦК

"Як ви знаєте, в 2009 році за аналогічні дії рішенням Пленуму ЦК КПУ він був виведений зі складу Президії ЦК. Однак, належних висновків з товариської критики не зробив", - констатував Симоненко.

Він закликав членів Кримського рескому подумати про те, чи поєднується їхня підтримка дій Грача з Уставом партії.

Крім того, Симоненко переконаний, що Пленум має рішуче засудити подібні дії й доручити президії Центрального Комітету відреагувати на них.

У свою чергу, Леонід Грач заявив Gazeta.ua, що для нього головними є ідеологічні принципи, зазначивши, що хтось має бути вищим.

Раніше Грач заявляв, що КПУ має вийти зі складу коаліції. У свою чергу, Симоненко називав присутність партії у коаліції абсолютно виправданим

У понеділок Грач заявив, що очолить виборчий список від Компартії в Криму.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Симоненко публічно "наїхав" на Грача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі