середа, 04 травня 2011 10:50

Симоненко пообіцяв українцям дати виговоритись

Симоненко пообіцяв українцям дати виговоритись

Народний референдум, який пообіцяла провести Комуністична партія в Україні, дасть можливість громадянам України заявити про свої права на повний голос.

Про це у коментарі УНН сказав голова парламентської фракції комуністів Петро Симоненко, повідомила прес-служба КПУ.

"Комуністи завжди показують приклад, які питання сьогодні є головними і на чому треба зосередити свою увагу. Та роз'яснювальна робота, яку ми будемо проводити серед усіх верств населення, дасть можливість чітко визначитися стосовно того, чого вони хочуть. Те, що ми будемо проводити референдум – це консолідує суспільство навколо проблем і дасть можливість вирішити проблеми з безробіттям, з рівнем доходів кожної сім'ї, тарифами, цінами, здоров'ям дітей, сім'ї тощо", - зазначив Симоненко.

За словами лідера КПУ, комуністи проводять такий референдум, який дасть можливість людям заявити про свої права на повний голос.

"Виходячи з цього, ми будемо узагальнювати все своїми політичними методами і доносити до влади. І головне, об'єднуючи людей, боротися за те, щоб вони правильно визначали своє політичне майбутнє через вибори. І саме на виборах вони можуть мирним шляхом визначитися, хто буде вирішувати ці питання і проблеми, які вони визначили як головні", - наголосив Петро Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко пообіцяв українцям дати виговоритись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі